Polar M430 Live - Marathon training Gent ism Trakks

Marathon Training

Neem je deel aan de trainingssessies voor de marathon van Gent of ben je aan het trainen voor een andere marathon, dan is deze training iets voor jou! Voor dit testevent van de nieuwe Polar M430 slaan we de handen in elkaar met Trakks running stores en Stefaan Engels - de 'marathonman' van Gent, die als officiële partners van de Marathon van Gent verschillende trainingen organiseren ter voorbereiding van de marathon op 28 oktober. 

 

M430 Live Event - Wat te verwachten? 

Tijdens een duurloop van ongeveer 30km kan je zelf de voordelen ervaren van het trainen met hartslagmeting via de allernieuwste Polar M430 - het GPS sporthorloge met optische hartslagmeting aan de pols. Ontdek het Polar Running Program en ontdek hoe termen zoals training load, recovery status en running index jou een beter inzicht in je training en op je vooruitgang kunnen geven. Deelnemers worden in 3 groepen verdeeld aan de hand van de loopsnelheid. 

LET OP! Enkel de eerste 48 lopers die zich aanmelden kunnen tijdens deze training de M430 testen, alle anderen zijn zeker welkom en kunnen de training volgen zonder demotoestel. 

 

Parcours

De training start aan de topsporthal aan de watersportbaan te Gent, en zal deels het parcours van de Marathon van Gent volgen. 

 

Programma 

09u00: Aanwezig in loopkledij, ontvangst, uitdelen testtoestellen. 

10u00: Polar Marathon training via Polar Running Program

13u30-14u: Analyse training + wrap-up (training load, recovery status, long term running index) 

 

Praktisch

Gratis parking is aanwezig voor de topsporthal, Zuiderlaan 14, Gent. Douchefaciliteiten, kleedkamers een bevoorrading achteraf zijn voorzien.

 

 

Registration has ended.


Event time

Starts:
23.9.2017 09:00
Ends:
23.9.2017 14:00

Add event to your calendar

Event location

Topsporthal
Zuiderlaan 14
9000 Gent