Happy Bike Days

Je droomt er nu al maanden van om je spaarvarkentje stuk te slaan en met de inhoud naar de plaatselijke MTB-dealer te stappen. Maar je twijfelt nog altijd tussen twee modellen. Wel jammer dat je die fietsen nooit eens aan de tand kunt voelen voordat je een definitieve keuze maakt. Of toch…? Want laat O2 BIKERS uitgerekend nu een volledig testweekend voor jou hebben gepland.

Voor de 18de editie van de Happy Bike Days trekken we terug naar Houffalize, de Belgische MTB-hoofdstad. Twee dagen lang (30 april & 1 mei 2016) kun je daar deel uitmaken van het testteam van het tijdschrift O2BIKERS en alle mountainbikes, racefietsen en e-bikes waar je van droomt uitproberen.

Of je nu een tochtrijder, een xc-renner, een endurorijder of een wielertoerist bent, je zult daar modellen vinden voor elke smaak en voor elke portefeuille. Er staan meer dan 40 merken en 500 testbikes op je te wachten. Laat zo’n gelegenheid niet voorbijgaan. Dit gebeurt maar eenmaal per jaar.

Bezoekers welkom!
Met veertig exposanten en meer dan 500 testbikes zijn de Happy Bike Days ongetwijfeld de grootste MTB outdoorbeurs van de Benelux. Alle grote merken zijn er vertegenwoordigd en stellen hier hun mooiste modellen voor in een uiterst gezellige en ontspannen sfeer. Met andere woorden, dit is de ideale plek om rustig de nieuwe gamma’s te ontdekken en om alle mogelijke vragen te stellen aan de vertegenwoordigers en specialisten van de merken, die speciaal voor jou klaarstaan.
Buiten de testers zijn ook gewone bezoekers welkom in het centrum van Houffalize, want je moet weten dat het bezoek aan de stands van de Happy Bike Days gratis is. En terwijl mevrouw haar toekomstige fiets aan het proberen is, kan meneer de kinderen naar het speelplein van Houtopia brengen. Of andersom?

- Zaterdag 30 april

9u-12u: Onthaal van de deelnemers en
verdeling van de “RIDER”-passen
9u30: Begin van de tests
16u30: Einde van de tests

- Zondag 1 mei

9u-12u: Onthaal van de deelnemers en
verdeling van de “RIDER”-passen
9u30: Begin van de tests
16u30: Einde van de tests


Event time

Starts:
30.4.2016 09:00
Ends:
1.5.2016 16:30

Add event to your calendar

Event location

Sportcentrum Houffalize
Cour de l’Abbaye
6660 Houffalize