Polar Live Event - Run2Day Breda

25.9.2019 19:00

Atletiekvereniging SPRINT

Polar en Run2Day nodigen je samen met Polar Ambassador Erben Wennemars uit voor een leuke hardloopsessie. Ideaal ter voorbereiding van TCS Amsterdam Marathon powered by Polar of om je andere hardloopdoelen te realiseren. Spreek af met je hardloopmaatje, trek je hardloopschoenen aan en ervaar een leuke en intensieve avond!

 

Wat staat er op de planning?

  • De avond begint met een gezellige ontvangst door Erben Wennemars.
  • Hierna volgt een korte productvoorstelling waarbij wij jullie de ins en outs van de Polar Vantage-serie zullen demonstreren en hoe men hardloopt op hartslag.
  • Samen met de Erben Wennemars kun je genieten van een professionele trainingssessie. Deze zal bestaan uit een intervaltraining waarbij de focus ligt op het verbeteren van je algemeen uithoudingsvermogen. Deze training is geschikt voor hardlopers van alle niveaus.
  • Tijdens deze training krijg je de gelegenheid om een Polar Vantage M uit te testen alsook de Mizuno Wave Ultima 11 Amsterdam, de officiële schoen van de TCS Amsterdam Marathon 2019 (first come, first serve!).
  • Elke deelnemer wordt beloond met een shirt (maten en aantallen onder voorbehoud), alsook enkele hapjes en drankjes en krijgt de mogelijkheid om een Polar horloge aan te kopen.

 

Waarom deelnemen? 

Beleef een echte Polar experience waarbij je kennis maakt met Polar Ambassador Erben Wennemars, hardlopen op hartslag en gebruik maakt van Polar Vantage M én de officiële schoen van TCS Amsterdam Marathon (de Mizuno Wave Ultima 11 Amsterdam).

 

Wat mag ik zeker niet vergeten?

Trek een sportieve outfit aan en houd rekening met de weersomstandigheden. 

Enkele dagen voor aanvang van het event ontvang je een mail met praktische info.

 

Schrijf je nu in!

Het is volledig gratis maar het aantal deelnemers is beperkt.

Inschrijven is niet meer mogelijk.

Tijd

Start:  

25.9.2019 19:00

Einde:  

25.9.2019 21:00

Voeg evenement toe aan je agenda

Locatie

Atletiekvereniging SPRINT

Doctor Schaepmanlaan 4
4837 BW Breda

Grotere kaart en routebeschrijving

Organisator