#PolarRunning – Rotterdam

In het weekend van zaterdag 6 en zondag 7 april 2019 vindt de 39e editie van de NN Marathon Rotterdam plaats. Het parcours staat bekend als één van de snelste ter wereld en voert je langs alle denkbare highlights van Rotterdam, om te finishen op de beroemde Coolsingel. De Rotterdamse marathon ging in première in 1981 en heeft een rijke historie van maar liefst drie wereldrecords. Bovendien onderstreept de toekenning van het IAAF Gold Label de internationale waardering voor deze marathon.

Als sponsor van dit event nodigt Polar Benelux iedereen graag uit om deel te nemen aan dit fenomeen. Wat mag je verwachten?

  • 45.000 deelnemers
  • 950.000 toeschouwers
  • Een ervaring om niet snel te vergeten

14 van onze Benelux Ambassadors zullen ons daar vertegenwoordigen, alsook Polar atleet Koen Naert, dus hou zeker een oogje in het zeil voor hen.

Marathon Sport Expo

In hetzelfde weekend hebben wij ook onze eigen stand op de Marathon Sport Expo in het Postillion Convention Centre WTC in Rotterdam. Polar is daar het volledige weekend aanwezig (vrijdag en zaterdag van 10u-20u) dus kom dus zeker een kijkje nemen.

Interesse? Schrijf je in via de officiële website https://www.tcsamsterdammarathon.nl/


Tijd

Start:
7.4.2019 10:00
Eindigend op:
7.4.2019 16:25

Voeg evenement toe aan je agenda

Locatie

Schiedamsedijk
3011ED Rotterdam

Organisator

Polar Electro Benelux